Sjamanistische Reizen

Een hulpmiddel voor spirituele groei

Een sjamanistische reis vindt plaats door gewaar- of bewustzijn te verschuiven zodat een deel van je ziel het lichaam kan verlaten.

Een deel van jouw ziel is vrij om het lichaam te verlaten. Zo verlaat je ziel het lichaam tijdens het dromen of om zichzelf te beschermen tegen een trauma (dissociatie), dit gebeurt meestal onbewust. Wanneer je een sjamanistische reis maakt verlaat de ziel het lichaam bewust en kan op deze manier reizen met jou als getuige.

Gedurende de reis kun je worden geleid naar de boven-, midden- of onderwereld. Elk van deze drie werelden heeft een eigen atmosfeer en trilling. Zo zal het ene thema heel geschikt voelen om voor te leggen aan een specifiek krachtdier of spirit uit de bovenwereld, terwijl een andere vraag uitnodigt om mee genomen te worden naar de kracht van de onderwereld. Daarnaast kun je tijdens een reis ook de gezondheid van je lichaam onderzoeken of een nieuw perspectief op de fysieke wereld te verkrijgen.

De manier waarop iemand de plaatsen ervaart die ze bezoeken, is anders. De een kan tijdens een reis heel goed zien, een ander ziet en hoort niets. Een ieder ervaart vaak zowel de ruimte waarin ze zich bevinden als de plek die ze tijdens de reis bezoeken. Hun ziel bevindt zich op twee plaatsen tegelijk. De mate waarin de reiziger ervaart wat er in de kamer gebeurt, is afhankelijk van de persoon.

Elke spirituele reis wordt gedragen door verschillende instrumenten, o.a. drum, mondharmonica, ratel en fluit.

Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie of heb je twijfels?

"De persoon die zijn innerlijke criticus niet kan accepteren, is meestal degene die het meeste moeite heeft om te reizen. De gedachten die deze creëert, maken het moeilijk voor de ziel het lichaam te verlaten."

Waar gaat jouw Reis naar toe?

Ontmoet jouw Krachtdier

Ontmoet niet alleen jouw krachtdier, maak ook een begin aan het ontrafelen van de boodschappen die het bij zich draagt en duidelijk wilt maken aan jou.

Edelstenen en mineralen

Ervaar jouw krachten, eigenschappen en boodschappen via edelstenen en mineralen. Skulls en dieren staan ter beschikking, de een om te helen, een ander met inzichten en wijsheden.

Jouw vraag

Wat heb jij te onderzoeken vanuit een ander perspectief? Neem jouw vraag op reis en ontdek een nieuwe omgeving waar het antwoord op je wacht.

Sjamanistische Reis

155,-
  • Afgestemd op en met jou
  • Verdieping in jouw Zelf
  • 1,5 uur

Annuleren
Het annuleren of verplaatsen van je afspraak, naar een latere datum, is kosteloos indien dit minimaal 48 uur van tevoren gebeurt.
Latere annuleringen worden volledig in rekening gebracht.

Spring naar toolbar