Persoonlijke Begeleiding

Een Pad naar Innerlijke Harmonie en Zelfontdekking

Hier wordt tijdloze sjamanistische wijsheid met diepgaande empathische ondersteuning gecombineerd om jouw unieke reis naar zelfbewustzijn en emotionele heling te begeleiden. Verken je innerlijke landschap, ontdek verborgen krachten en heel je hart in een veilige en respectvolle omgeving.

In mijn praktijk als sjamaan en begeleider bied ik een uniek pad van persoonlijke begeleiding aan, gericht op zelfontdekking en emotionele heling. Dit proces, diep geworteld in traditionele wijsheid, is een transformerende reis die ons helpt om verloren of onaangesproken aspecten van onszelf te herontdekken en te integreren.
 
Het Belang van Zelfontdekking
Door de jaren heen kunnen delen van ons innerlijke zelf verloren gaan of verstild raken door levenservaringen, trauma’s of veranderingen. Mijn begeleiding is gericht op het verkennen van deze innerlijke landschappen, om verloren gewaande delen van jezelf te identificeren en te herstellen. Dit proces van zelfontdekking leidt tot een dieper begrip van wie je werkelijk bent en hoe je je ware potentieel kunt bereiken.
 
Mijn Rol in Jouw Reis
Als jouw begeleider creëer ik een veilige en ondersteunende omgeving voor deze innerlijke reis. Met technieken zoals meditatie, rituele praktijken en diepgaande gesprekken, ondersteun ik je bij het navigeren door je innerlijke wereld. Samen werken we aan het ontrafelen van emotionele blokkades, het helen van oude wonden en het cultiveren van een hernieuwde zin in leven en zelfexpressie.
 
Voordelen van Persoonlijke Begeleiding
 • Emotionele Heling: Het omarmen en verwerken van onverwerkte emoties.
 • Zelfbewustzijn: Een dieper begrip van je eigen behoeften, verlangens en levensdoelen.
 • Verhoogde Levenskracht: Nieuwe energie en vitaliteit als gevolg van innerlijke harmonie.
 • Zelfvertrouwen: Sterker staan in je eigen kracht en authenticiteit.
Begin aan Jouw Reis
Ik nodig je uit om samen met mij dit pad van zelfontdekking en heling te bewandelen. Elk traject is uniek en wordt volledig afgestemd op jouw persoonlijke behoeften en levensverhaal. Samen kunnen we werken aan het ontsluiten van je volledige potentieel en het vinden van innerlijke vrede en harmonie.

“Laat persoonlijke begeleiding dienen als een krachtbron op jouw levensreis. Ontdek de potentie die in jou schuilt en maak zielsredding het middel om de meester van je innerlijke bestemming te worden.”

Vertraag, verstil en ervaar...

Krachtdieren

Krachtdieren zijn spirits in de vorm van dieren. Ze beschermen, helpen en geven inzicht in ons dagelijks leven, onze trancereizen, dromen en visioenen

Natuur en elementen

De natuur en elementen worden gebruikt als bron van inspiratie en spiegel. Het is aandachtig vertragen en verstillen bij iedere stap.

Bekrachtig middels rituelen​

Een ritueel is een handeling of een reeks handelingen met een diepere betekenis die je bij een bepaalde gebeurtenis doet.

Ademhaling en meditatie

Een sterke manier om opnieuw af te stemmen op innerlijke rust, om te gaan met stress en spanningen, maar vooral om contact met jezelf te maken

Lichaamswerk

Door aanraking zul je jouw verhaal tegenkomen, met name bij gebieden waar je het fysiek vasthoudt.

Tools voor thuis

Hogere frequenties (bron, informatie) ontmoeten de lagere frequenties (aarde, jouw lichaam). Oefeningen ter ondersteuning van de integratie.

Traject

Tarief op maat
 • Continuïteit
 • Diepgaande transformatie
 • Verhoogd zelfbewustzijn

Losse sessie

85,-/uur
 • Focus op specifieke doelen
 • Laagdrempelig
 • Aanvullend op zelfwerk

Sparren

50,- /uur
 • Online (Skype, Zoom, Facetime, ...)
 • To the point No BS
 • Wereldwijd

Annuleren
Het annuleren of verplaatsen van je afspraak, naar een latere datum, is kosteloos indien dit minimaal 48 uur van tevoren gebeurt.
Latere annuleringen worden volledig in rekening gebracht.