Een gezond Lichaam

Onze lichamen zijn bedoeld als een tempel voor de geest,
niet als een gevangenis voor de ziel.

We leven in een tijd van een "versnelling" binnen de menselijke evolutie. Een ontwapend lichaam verwelkomt deze versnelling in plaats van het te vrezen.

Je maakt in je leven van alles mee. Dit begint al tijdens de conceptie, in de baarmoeder, in je eerste levensjaren en je eigen biografie. Trauma, conflict(en), negatieve ervaringen en onverwerkte emoties sla je op in je lichaam. Omdat we geen emoties en pijn willen voelen/ ervaren, bouwen we zogezegd een schild (armor) op, een verharding. Dit schild zorgt er voor dat je jouw pijnstukken minder voelt. Hierdoor wordt je levensenergie geblokkeerd en kan deze niet meer vrij stromen door je hele wezen.

Ik maak gebruik van drukpuntmassage, zachtere vormen van aanraking, sound, adem en energie. Allen gericht op het liefdevol en veilig loslaten van jouw harnas. Doordat blokkades worden opgeheven, krijgen emoties de ruimte om getransformeerd te worden. Jouw levensenergie zal hierdoor weer vrijer gaan stromen.

Tijdens de sessie wordt de meest krachtigste energie die jij hebt geactiveerd, jouw seksuele energie, ook wel levensenergie genoemd. Dit is het meest krachtige instrument in je bestaan als het gaat om creatie, ontwikkeling, ontdekking, creativiteit, vooruitgang en prestatie.

Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie of heb je twijfels?

"We zijn veel meer dan ons lichaam, we zijn zelfs meer dan we hadden voorgesteld te zijn."

Losse sessie

245,-
  • Uitgebreide intake
  • Kwartaal onderhoud
  • 2,5 uur excl. uitloop

Traject

In overleg
  • Uitgebreide intake
  • Tussentijds contact
  • Verdiepende ervaring

Annuleren
Het annuleren of verplaatsen van je afspraak, naar een latere datum, is kosteloos indien dit minimaal 48 uur van tevoren gebeurt.
Latere annuleringen worden volledig in rekening gebracht.