Een gezonde Geest

Brug naar meer (zelf)liefde, wijsheid en duidelijkheid

Ons leven lijkt vaak veel gedoe met weinig resultaten en ondanks dat we angst hebben voor het onbekende is dat vaak niet de angst die ons belemmerd. De grootste belemmering die ons tegenhoudt is de angst het bekende te verlaten.

Door de diepgang van tradities en rituelen samen te brengen met de voordelen van moderne coachingmethodes ontstaat er een vernieuwde brug naar meer (zelf)liefde, wijsheid en duidelijkheid. Tijdens onze sessies ervaar je hoe aloude praktijken, gecombineerd met dagelijkse strategieën, jouw leven verbeteren.
 
Je gaat ervaren dat de oude en de moderne manieren van het Westen niet langer gescheiden hoeven te blijven. Je kunt met een voet in beide werelden lopen en de krachten van deze unieke synergie ervaren. Je zult niet door de meedogenloze eisen van je ego beginnen te navigeren, eerder het pad van de Geest bewandelen naar datgene dat je ware zin en vervulling geeft.
 
In de loop van de tijd ervaar je een verbeterd welzijn, zowel emotioneel, mentaal en fysiek. Je merkt dat je uitdagingen met meer acceptatie tegemoet kunt treden en weet welke veranderingen realistisch en het meest voordelig zijn om in dit moment in je leven te maken.

Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie of heb je twijfels?

"Ga je eigen pad volgen, los van verwachtingen en de (vermeende) verwachtingen van anderen."

Vertraag, verstil en ervaar...

Krachtdieren

Krachtdieren zijn spirits in de vorm van dieren. Ze beschermen, helpen en geven inzicht in ons dagelijks leven, onze trancereizen, dromen en visioenen

Natuur en elementen

De natuur en elementen worden gebruikt als bron van inspiratie en spiegel. Het is aandachtig vertragen en verstillen bij iedere stap.

Bekrachtig middels rituelen​

Een ritueel is een handeling of een reeks handelingen met een diepere betekenis die je bij een bepaalde gebeurtenis doet.

Ademhaling en meditatie

Een sterke manier om opnieuw af te stemmen op innerlijke rust, om te gaan met stress en spanningen, maar vooral om contact met jezelf te maken

Lichaamswerk

Door aanraking zul je jouw verhaal tegenkomen, met name bij gebieden waar je het fysiek vasthoudt.

Tools voor thuis

Hogere frequenties (bron, informatie) ontmoeten de lagere frequenties (aarde, jouw lichaam). Oefeningen ter ondersteuning van de integratie.

Sparren

60,- /uur
  • Online (Skype, Zoom, Facetime, ...)
  • To the point No BS
  • Wereldwijd

Sessie

85,-/uur
  • Persoonlijke intake
  • Tussentijds online ondersteuning
  • Volledig afgestemd met en op jou

Traject

In overleg
  • Persoonlijke intake
  • Krachtig
  • In het moment

Annuleren
Het annuleren of verplaatsen van je afspraak, naar een latere datum, is kosteloos indien dit minimaal 48 uur van tevoren gebeurt.
Latere annuleringen worden volledig in rekening gebracht.