BUFO ALVARIUS
SONORA TOAD

De natuur biedt ons substanties die ons terugbrengen naar onze essentie

De ervaring van kosmische eenheid, die een verhelderende visie op zichzelf en op het bestaan geeft.

Het gif van de Bufo is een ander hulpmiddel voor zelfontdekking, het is alsof je bewustzijn zonder identiteit wordt. Wat betekent dit: Bewustzijn worden zonder identiteit? Allereerst word je het niet. Je herkent dat het altijd zo is geweest en wordt uitgenodigd jezelf te openen voor het perspectief dat wie je bent ‘vals’ is en dat een fundamentele heridentificatie nodig is. Een sjamaan zal de wedergeboorte gebruiken als metafoor voor deze heridentificatie.

Wanneer je wordt geboren, krijg je een identiteit. Wanneer jij je realiseert dat, jij niet écht deze identiteit bent en dat jouw ware zelf puur bewustzijn is, dan wordt je herboren vanuit het diepste van jouw Ziel.

Tijdens jouw ceremonie ervaar je deze staat van zijn, dat je bestaat als puur bewustzijn, en tijd, ruimte, energie en materie allemaal in jezelf worden gecreëerd. Deze heridentificatie als puur bewustzijn is de diepste en meest fundamentele wedergeboorte waar de Seri-indianen het over hebben.

Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie of heb je twijfels?

"Een ervaring met fenomenen van deze orde van grootheid vereist betrouwbare en ervaren begeleiding, adequate voorbereiding en passende integratie, om het beste uit de intensiteit en diepte te halen."

Meer achtergrondinformatie
Vanuit de Seri-indianen is er informatie overgebracht aan diverse medicijnmannen (o.a. aan mijn leraar / mentor), deze hebben de verdiepende informatie gebundeld en uitgebracht in het Engels, dit om een dieper inzicht te geven rondom de werking van 5-MeO-DMT (de werkzame stof) en de Bufo Alvarius zelf. Ook vind je hier ook twee informatieve documentaires.

Daarnaast verwijs ik je graag door naar de site van Erowid, een organisatie die de complexe relatie tussen mensen en psychoactieve stoffen documenteert.

Sharing

Samen aankomen op de plek en vertragen. Voelen wat er is en verbinden met de intentie. Wat kan, mag en wil er gedeeld worden.

Begeleiding

Voor, tijdens en na de reis is er betrouwbare en ervaren begeleiding. De Seri-traditie samengebracht met het moderne Westen.

Muziek, geluiden en klanken

Gedurende de reis zullen muziek, geluiden en klanken een belangrijke plek innemen. Een onmisbare bedding.

Individueel

Eindhoven e.o.

245,-
  • 1-op-1 begeleiding
  • 2 tot 3 uur
  • Nazorg

Groep

Diverse plekken

215,-
  • Unieke locatie
  • 1/2 dag
  • Nazorg

Samenwerking

Op locatie

In overleg
  • Vrijblijvende kennismaking
  • Minimaal 5 personen
  • Reiskosten in overleg

Annuleren
De aanbetaling van €95,- is niet-restitueerbaar
Besluit je te annuleren binnen 1 maand voor de startdatum dan ben je de volledige betaling kwijt, wel is dit bedrag overdraagbaar naar diegene die jij aanbrengt als jouw plaatsvervanger. Wel uiterlijk 2 weken voor de ceremonie i.v.m. het intake gesprek en de nodige voorbereiding.

Spring naar toolbar