Body De-armouring

Onze lichamen zijn bedoeld als een tempel voor de geest,
niet als een gevangenis voor de ziel.

We leven in een tijd van een "versnelling" binnen de menselijke evolutie. Een ontwapend lichaam verwelkomt deze versnelling in plaats van het te vrezen.

Tijdens onze reis van kindertijd naar volwassenheid, drukken pijnlijke ervaringen en trauma’s zichzelf niet alleen in op onze psyche, maar ook in de cellen van ons fysieke lichaam. Deze cellulaire inprenting van pijn zorgt ervoor dat mineralen in het lichaam samenvloeien tot metalen banden van een “harnas”. Deze “bewapening” beperkt en blokkeert de vrije stroom van energie in het lichaam en houdt ons vast in een gedragspatroon dat disfunctioneert, ziekte en vroegtijdige veroudering veroorzaakt. We lopen rond in een lichaam dat is gebonden door stroken van pijn uit het verleden. De ziel of essentie van onze ware aard zit vast in een gevangenis.

We pantseren onszelf als een overlevingsmechanisme – het stopt de pijn. Door dit te doen, blokkeert het de stroom van energie door het lichaam en put onze organen uit. Daardoor raakt ons holistische lichaamssysteem aangetast. Het harnas verstoort onze waarneming en scheidt ons van de natuurlijke verbinding met Spirit.

Body De-armouring is een intens genezingsproces dat oude pijnstroken in het lichaam losmaakt, bevrijdt, de levensenergie uitbreidt en vitale gezondheid en geluk stimuleert. Het is een gemoderniseerde sjamanistische techniek die je terugbrengt naar jouw natuurlijke balans.

Tijdens de sessies maak ik gebruik van specifieke drukpunten, trillende en pulserende bewegingen, ademhalingstechnieken en de beweging van de seksuele energie, om het harnas van het lichaam los te maken, te verbreken en te verwijderen.

Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie of heb je twijfels?

"We zijn veel meer dan ons lichaam, we zijn zelfs meer dan we hadden voorgesteld te zijn."

Sessie

Los

200,-
  • Vrijblijvende kennismaking
  • Intake verplicht
  • 2,5 uur

Traject

3 sessies (3 maanden)

540,-
  • Intake verplicht
  • Tussentijds contact
  • 1ste sessie €200,-
  • 2de sessie €180,-
  • 3de sessie €160,-

Annuleren
Het annuleren of verplaatsen van je afspraak, naar een latere datum, is kosteloos indien dit minimaal 48 uur van tevoren gebeurt.
Latere annuleringen worden volledig in rekening gebracht.