Vruchtbaarheid en Spirituele Keuzes

Je zou bijna vergeten dat de bij verbonden is aan de geliefden in de tarot… Hoe mooi, zelfliefde, eenheid en balans in zowel het mannelijke als vrouwelijk in jouw Zelf. Naar binnengaan, in rust, in stilte en je creativiteit voelen en ervaren. Vanuit daar een keuze maken en in verbinding brengen met de mannelijke energie en de juiste acties verbinden aan de keuzes die je hebt gemaakt. Alle gevolgen die hieruit voorkomen zijn jouw eigen verantwoordelijkheid, neem deze. Dit maakt de cirkel rond, omdat deze gevolgen ons uitnodigen om naar binnen te gaan en…

Afgelopen week was het aan de bij om haar wijsheid met ons te delen. Het was een bewogen week voor me waarin ik geconfronteerd werd met een lichte griep en het absoluut niet weten. Mijn hoofd liet me in de steek, er was geen touw aan vast te knopen.

Danique vroeg me afgelopen woensdag hoe mij dag er uit zag, geen idee. Waar heb je zin in? Weet ik niet. Wat wil je eten? Maakt niet uit. Alsof het allemaal keuzes waren die totaal niet belangrijk waren.

Dat wil zeggen, ik wilde wel eten, het maakt me niet uit wat. Kon mij het nu schelen of ik aardappels of rijst zou eten. Wortels of bonen, vlees of vegetarisch. Totaal niet belangrijk, eten.. Ja.

Toen ze vroeg hoe mijn dag er uit zag, had ik ook geen idee. Ik had wel zin iets te doen, en dat alleen was al voldoende, de rest waren onbelangrijke details. Buiten wandelen of op de bank ziek zitten wezen, boeiend, lekker belangrijk.

Wat ik voelde was dat ik gekozen had om een massage cursus te doen, dat was belangrijk, daar ga ik meer mee doen en mijn bedrijf laten groeien… Massages i.c.m. lichaamswerk.

Ik was afgelopen dinsdag getuige bij het mannenvuur van een broeder, Jeroen, zijn eerste vuur. Dat was belangrijk, een man die zijn plek inneemt om te ontdekken wat dat werkelijk inhoudt en hoe dat voelt. Welke verantwoordelijkheden er bij zijn keuzes horen, bij zijn acties.

Besluiten weg te gaan bij dat vuur, omdat het zijn vuur was en buiten Harmen en mijzelf niemand kwam opdagen. Dit om hem te laten ervaren wat is betekent om een actie te maken en alleen te staan bij het vuur.

De keuzes die ik afgelopen week heb gemaakt zijn te vinden op mijn website. Dat is wie ik ben, dat is waar ik voor sta, dat is wat ik te doen heb. En de allerbelangrijkste keuze die ik heb gemaakt is nog meer voor mijzelf te kiezen en aandacht te geven aan datgene dat goed voelt voor mij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *